رحیمی افزود: جهت تامین فیبر، املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن، در وعده سحر سالاد فصل یا سبزی خوردن و در وعده افطار میوه سرو میشود. همچنین برای تعدیل طبع گرم روزه و گرمای هوا، از شربتهای کاسنی، بیدمشک و آبلیمو در وعده سحر استفاده میشود.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم گفت: برای جبران کاهش میزان قند خون، خرما یا بامیه به همراه چای شیرین در وعده افطار توزیع میگردد و در هنگام افطار سوپ یا آش رشته یا شلهزرد یا فرنی و یا نان و پنیر به عنوان پیش غذا در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: در برنامه ریزیهای تغذیه تلاش میکنیم تا با وجود تنوع ذائقهها و طبایع، با جمع بندی نظرات دانشجویان، متخصصین ذیربط و لحاظ مسائل اقتصادی جامعه به شرایط بهینه برسیم و امیدواریم علیرغم افزایش شدید قیمت اقلام خوراکی و تنگناهای جدی بودجه دانشگاهها، کیفیت غذا تا حد امکان ارتقا یابد و شاهد افزایش رضایتمندی دانشجویان عزیزمان باشیم.