روز جهانی بستنی علمی فرصتی برای مطالعه!به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ ۲۰ اردیبهشت ماه با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و بازنگری در فرهنگ استفاده از فضا‌های عمومی شهری به نام روز بستنی علمی نام‍گذاری شده است.

مراسم روزجهانی بستنی علمی، فرصتی برای جلب توجه جهان به موضوع مطالعه و اهمیت آن در پرورش توان علمی و فرهنگی نسل جوان در سراسر دنیا است.

با توجه به تقارن این روز با ماه مبارک رمضان، امسال علاقه مندان می‌توانند پس از وقت افطار در پارک‌های محل سکونت خود، همراه با خوردن یک بستنی، یک صفحه از کتاب مورد علاقه خود را مطالعه و این مراسم را در یکی از پارک‌های شهر خود نمادینه سازند.

امید است در سال‌های آتی با برگزاری چنین محافلی علاوه بر افزایش سرانه مطالعه کتاب، فضا‌های شهری که امروزه تهی از معنای اصلی خود است، برای شهروندان تبدیل به محیطی مطلوب شود.

 

روز جهانی بستنی علمی فرصتی برای مطالعه!