ناصحی تصریح کرد: تمرکز زدایی و استقلال در تصمیم گیریهای محیطی و منطقهای بر پایه مشارکت اعضای هیئت امنا، موجب تسهیل در خدمت رسانی و توسعه و ارتقاء مؤسسات خواهد شد.
نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیئتهای امنا و شوراها افزود: استقلال دانشگاهها رکن مهم در آموزش عالی در مقام پاسخگویی و دارای توان مدیریت بوده و فلسفه وجودی هیئتهای امنا، ایجاد مرجع قانون گذار در رأس هرم سازمانی برای اداره سلامت کشور است.
وی اظهار کرد: در نگرش جدید تشکیلات مرکزی هیئتهای امنای وزارت بهداشت، تقویت و اصلاح روند انتخاب اعضای هیئت امنا و تکیه بر نقش آکادمیک و توانمند سازی و اجرایی آنها، فراهم کردن سازوکارهای نظارت و پایش مصوبات و میزان مشارکتها مد نظر است.
ناصحی تشکیل بانک اطلاعات نخبگان و افراد دارای ظرفیت عضویت در هیئتهای امنا، توانمند سازی اعضای هیئتهای امنا در حیطههای مسئولیتهای قانونی محوله، اصلاح و تغییرات حسب نیاز در تشکیلات دبیرخانه مرکزی هیئتهای امنا و نیز دبیرخانههای هیئتها امنای دانشگاهها و باز تعریف شرح وظایف، مشارکت و تعامل هر چه بیشتر اعضای هیئتهای امنای با دانشگاهها را از جمله اهداف دبیرخانه مرکزی هیئتهای امنای وزارت بهداشت برشمرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری نشستهای سراسری هیئتهای امناء و تغییر رویکرد استانی شدن و حرکت به سوی استقلال هیئت امناء هر موسسه، بازبینی روندهای تصویب بودجه، تعیین حسابرس، مدیرمالی و اخذ عملکرد فعالیتها و تسریع در دستیابی به وضعیت مطلوب با مدیریت و برگزاری منظم جلسات در طول سال، تقویت کمیسیونهای تخصصی برای بررسی موضوعات مطروحه در جلسات که بازوی مشورتی و کارشناسی هیئت امنا هستند از دیگر اولویتهای برنامه ریزی در این حوزه است.