وی با بیان اینکه موضوعات مورد بحث در این نشست، موضوعاتی مسئلهمحور هستند، افزود: هدف از برگزاری این نشست، هدایت بسترهایی برای به اشتراکگذاری ظرفیتها و توانمندیهای جهان اسلام است که در این راستا راهکارها و سازوکار شکلگیری شبکههای علم و فناوری جهان اسلام در این نشست مورد شناسایی قرار میگیرد.
جعفری با اشاره به دیگر اهداف نشست استپ، تصریح کرد: شناسایی شبکههای همکاری موجود در جهان اسلام و تعریف مدلهای همکاری با آنها در راستای ارتقای نقش شبکهسازی بنیاد، شکلدهی شبکههای جدید در حوزه علم و فناوری جهان اسلام، برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی در مسائل کلیدی در حوزه علم و فناوری، از دیگر محورهای نشست استپ به شمار میرود.
وی با اشاره به نشستهای استپ در سالهای گذشته، ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۵۰ دانشمند برجسته از ۲۷ کشور جهان در قالب جلسات ATA گرد هم آمدهاند و تفاهمنامههای همکاری زیادی بین دانشگاهها در قالب نشست استپ منعقد شده است.
جعفری یادآور شد: همچنین اجرای برنامههای همکاری مشترک میان دانشمندان برجسته و شکلگیری کارگاههای تخصصی با مشارکت فعالان علم و فناوری جهان اسلام، شکلگیری شبکه آزمایشگاهی جهان اسلام، ارائه گرنتهای تحقیقاتی، شکلگیری بسترهای تبادل دانشجو، از جمله دستاوردهای برنامههای استپ طی پنج سال گذشته بوده است.
دبیر اجرایی ششمین نشست تبادل علم و فناوری استپ تصریح کرد: حوزههای ششمین نشست استپ، «سلامت، آب و انرژی، همکاریهای علمی، تأمین مالی علم و فناوری، بانوان و علم و فناوری و ارتباطات علم» هستند.
وی با اشاره به حضور ۸۵ دانشمند و نخبه عرصه علم و فناوری در ششمین نشست استپ گفت: این دانشمندان از کشورهای مالزی، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، عمان، انگلیس، هند، عراق و آمریکا هستند.